Det starter her

Nyt e-Learning univers med kurser i SOLIDWORKS og EDGECAM

Mens hjemmearbejdet hastigt er blevet en del af manges hverdag, får du nu muligheden for at tage online certificeringskurser i SOLIDWORKS og EDGECAM. Vi har skabt et univers, hvor du kan lære, opkvalificere dig og sparre med ligesindede.

Konceptet er for virksomheder og medarbejdere, der ønsker muligheden for fleksibel opkvalificering, der er tilpasset den enkeltes behov. Hvis du er vågen før hanen galer eller frisk i hovedet efter aftensmaden, har du nu muligheden for at tage dine certificeringer fra kontoret eller hjemme fra stuen. Kurserne kan tilpasses dine kvalifikationer og behov, og e-learning universet holder styr på din proces.

De oftest stillede spørgsmål

Hvorfor nu?

Behovet for hjemmearbejde har ændret sig, og der har været en efterspørgsel efter en mere fleksibel og nem tilgang til læring og opkvalificering.

Hvordan fungerer ecademy?

eCademy er kurser i online format. Du følger et kursus med undervisning, opgaver, mm., og e-learning universet holder styr på din proces.

HVAD koster ecademy?

Prisen for eCademy kurser afhænger af hvert enkelt kursus’ indhold og varighed, og følger prisen for vores konventionelle kurser. 

Hvad får jeg ud af ECADEMY?

Med eCademy lærer du om dit software og sikrer dig, at du er up-to-date på de nyeste funktioner. Du kan forbedre dit niveau og dine evner, få nye indspark og skabe en mere effektiv arbejdsdag, samt opkvalificere dig. Og så får du selvfølgelig et SOLIDWORKS certifikat til CV’et.

Hvad får min virksomhed ud af det?

Opkvalificering er en positiv investering i ens medarbejdere og virksomhed, da medarbejderne får mulighed for at forbedre deres kompetencer, hvilket giver øget arbejdsglæde. Kurserne kan tilpasses jeres hverdag, så de vigtigste opgaver stadig er første prioritet. Det er nemt, fleksibelt og lige i nærheden.

Hvorfor?
Og hvorfor nu?

E-learning projektet er noget, vi tidligere har kigget på, man da muligheden (og nødvendigheden) for at arbejde hjemme pludselig blev stor, gav det mening at tage ideen op igen. Da vi er en certificeret SOLIDWORKS forhandler, synes vi, at det at kunne tilbyde vores certificerede kurser online er en rigtig god løsning, så brugerne kan tage kurserne i deres eget tempo og passe det ind i hverdagen.

Vi fungerer stadig som en samarbejdspartner, og vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe brugerne. Det hele foregår online, hvilket gør det nemmere for brugerne at få tid til at tage kurserne, men med helt samme faglige niveau som ved vores konventionelle kurser

Vores undervisere har afholdt mange fysiske kurser og har derfor en masse erfaring med, hvordan man bedst lærer fra sig. Al undervisningsmaterialet er certificeret, og det skaber en unik mulighed for opkvalificering på højeste niveau.